Βάση δαπέδου κηροπήγιο με ή χωρίς λαμπάδα - 02.000.716

PDFΕκτύπωση
Βάση δαπέδου κηροπήγιο μεταλλικό για λαμπάδα οβάλ. Σκέτη ή μαζί με λαμπάδα ΣΕΤ. Η τιμή αφορά ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. Διάσταση βάσης χωρίς λαμπάδα: 90 Υ. εκ. (Διάφορα χρώματα). Διάσταση κεριού: 26x7x140 Υ. εκ. (Διάφορα χρώματα).
kiropigio_dapedou_metalliko_gia_lampada_02.000.716
Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή πώλησης 74,40 €
Εκπτωση
Τιμή / λ.:
Βάση σκέτη
Βάση και λαμπάδα ΣΕΤ
Χρώμα λαμπάδας
amesa_diathesimo.png
Περιγραφή

Βάση δαπέδου κηροπήγιο μεταλλικό για λαμπάδα. Διατίθεται η βάση σκέτη χωρίς λαμπάδα ή βάση και λαμπάδα (λαμπάδα οβάλ) ΣΕΤ.

ΒΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΚΕΤΗ: Η τιμή αφορά την ΒΑΣΗ ΣΚΕΤΗ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, χωρίς την λαμπάδα. (Η αλλαγή χρώματος στην βάση από αυτό που βλέπετε, κοστίζει επιπλέον +9,84 ευρώ και μετά επικοινωνήστε μαζί μας για το χρώμα - αλλαγή της επιλογής σας). Η βάση διατίθεται σε χρώματα: καφέ, μαύρο, λευκό, εκρού, χρυσό, ασημί. Διάσταση βάσης χωρίς λαμπάδα: 90 Υ. εκ.

ΛΑΜΠΑΔΑ: Η λαμπάδα διατίθεται σε χρώματα: λευκό και εκρού. (Κατασκευάζεται όμως ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ, και επικοινωνήστε μαζί μας, για το χρώμα - αλλαγή της επιλογής σας). Διάσταση  λαμπάδας: 26x7x140 Υ. εκ.

ΒΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΕΤ: Η βάση και η λαμπάδα της φωτογραφίας είναι άμεσα διαθέσιμα, για αλλαγές χρωμάτων βάσης ή λαμπάδας χρειάζονται 10 ημέρες περίπου επιπλέον, επικοινωνήστε μαζί μας για τις αλλαγές σε άλλα χρώματα της επιλογής σας.

Δείτε και άλλες βάσεις δαπέδου κηροπήγια, μέσα στην κατηγορία: Βάσεις δαπέδου.