Εκτύπωση
Κατηγορία: Διάφορα

Προσευχή στον Ιούδα Θαδδαίο Miracle prayer to Ioudas Thadeus και απαντήσεις στο πως και πότε, να την διαβάζουμε. Αυτή είναι μία, από τις πολλές προσευχές, προς τους Αγίους μας.

Ο Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν είναι ο Ιούδας ο Ισκαριώτης που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο.
Κατά την Ιερά Παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, ο Κύριος μας, για να αποκαταστήσει το Όνομα (του προδότη-ΙΟΥΔΑ-Ισκαριώτης), έδωσε στον Ιούδα τον Θαδδαίο μια ξεχωριστή ευλογία΄(επειδή αυτός παραπονέθηκε, για το όνομα του) . Μια χάρη στην οποία ότι, θα ζητάει ο Θαδδαίος από τον Χριστό μας για εμάς (για γρήγορη δική μας βοήθεια), αυτό θα γίνεται. Εορτάζει στις 19 Ιουνίου.
Ένα μικρό αφιέρωμα υπέρ της Δόξης του Τριαδικού Θεού μας.

 

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟ MIRACLE PRAYER TO IOUDAS THADEUS

Αγιώτατε Απόστολε, Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Ιησού, η Ορθοδοξία, σ όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείται ως Προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα. Προσευχήσου για μένα. Είμαι τόσο απελπισμένος/η και μόνος/η. Σε ικετεύω κάνε χρήση αυτής της ιδιαίτερης Χάρης που σου έχει δοθεί, να φέρνεις ορατή και γρήγορη βοήθεια όπου δεν υπάρχει καμία σχεδόν ελπίδα βοηθείας. Βοήθησέ με τούτη την ώρα της ανάγκης, για να μπορέσω να λάβω την παρηγοριά και την βοήθεια της Αγίας Τριάδος, σ όλες μου τις ανάγκες, δοκιμασίες, και βάσανα ( εδώ εκφράζετε το αίτημά σας .......) και να μπορώ να υμνώ τον Χριστό μαζί με σένα και με όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Υπόσχομαι, ω ευλογημένε Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, να ενθυμούμαι πάντοτε αυτή τη μεγάλη Χάρη. Να σε τιμώ πάντοτε, ιδιαίτερα ως τον πιο δυνατό προστάτη μου, και μ ευγνωμοσύνη να ενθαρρύνω την ευλάβεια προς εσένα, ΑΜΗΝ.Είθε το όνομα της Αγίας Τριάδος να λατρεύεται και να υμνείται απ όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, στους αιώνες των αιώνων, ΑΜΗΝ. Είθε το όνομα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, να υμνείται και να δοξάζεται τώρα και παντοτινά, ΑΜΗΝ. Άγιε Ιούδα Θαδδαίε δεήσου για μας και άκουσε τις προσευχές μας, ΑΜΗΝ. Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος. Σ όλο τον κόσμο και σ όλους τους αιώνες, ΑΜΗΝ. Πάτερ Ημών ο εν...........(λέμε όλη την προσευχή). Χαίρε Μαρία Κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ο Ιησούς. Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών νυν και αεί και την ώρα του θανάτου ημών, ΑΜΗΝ.

 

Λένε ότι:

Η Ιερά Μονή του Αγίου Αποστόλου Θαδδαίου βρίσκεται στην οδό Δάφνης Ναρκίσσου 5 στην περιοχή Σελήνια (Αθήνα) και έγινε από τον Δεσπότη Παγκράτιο Βρυώνη.

Πως και πότε: Μπορείτε να την διαβάσετε και ΕΣΕΙΣ, για να ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ κάποιον ΑΛΛΟΝ. Διαβάστε την μόνο όταν, χρειάζεστε γρήγορη βοήθεια και δεν την έχετε. Η προσευχή μπορεί να διαβαστεί, όποιες ώρες της ημέρας θέλετε, του 24ωρου. Στις επόμενες ημέρες, δεν χρειάζεται να πρέπει να την διαβάσετε, στις ίδιες ώρες. Μπορείτε να την μοιράσετε (π.χ. 2+1+4=7) κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά, διαβάστε την, επτά (7) φορές (συνολικά), για κάθε ημέρα. Για εννέα (9) συνεχόμενες ημέρες. Εάν θέλετε να την ξανακάνετε, αφήστε τουλάχιστον, μία ημέρα κενή. Το αίτημα σας να είναι ένα, και ξεκάθαρο (όχι πολλά μαζί ή αόριστο-γενικό).